top of page

ENERGIAHOITOKURSSI

Tuntuuko sinusta siltä, että aistit ihmisten, paikkojen, tilanteiden ja lauseiden energioita jollain ihmeellisellä tavalla, jota et ehkä itsekään osaa selittää? Jos näin on, saattaa olla hyvinkin mahdollista, että olet tavallista herkempi niin sanottujen selväaistien kokija.

Tuo herkkyys on valjastettavissa sekä itsesi hoitamiseksi että muiden auttamiseksi, eli palveluksi yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnille.

Monien käymieni kurssien sekä useiden satojen hoitojen myötä olen kehittänyt oman energiahoitotyylini, joka on mahdollisimman yksinkertainen ja tehokas. Sen ydinrunko on helposti opeteltavissa ja sen ympärille on helppoa rakentaa syvempää sisältöä.

Hoitajana ja oppaana keskityn kanavoimaan Pyhän Hengen parantavaa Valoa, Siunausta ja Rakkautta, jotka ovat hyvin voimakkaita työkaluja oikein käytettynä. Näitä oppeja jaan tarkemmin Onnen Oppaan ENERGIAHOITOKURSSEILLANI.

Kurssitarjonta jakautuu kahteen eri moduuliin: perus- ja jatkokurssiin. Peruskurssi antaa kattavat tiedot ja opastuksen itsesi, muiden sekä ryhmien hoitamiseen. Jatkokurssilla sitten mennään syvään päätyyn, eli kohtaamaan pimeää maailmaa ja tuomaan sitä pinnalle valoon vapautumaan.

Siinä missä peruskurssia voin suositella kaikille, jatkokurssi vaatii tarkan mietinnän oletko oikeasti valmis ja halukas näkemään myös pimeälle puolelle ja kohtaamaan sieltä löytyvät asiat.Kurssitoiminta alkaa v. 2024

Hinta 300€/moduuli

bottom of page